Office 365 Backup
Beskyt din data i skyen med denne Office 365-Backupløsning.
Pris: 35,00 kr. pr. bruger pr. måned.
Gratis oprettelse
Til dig der skal have helt nye Microsoft 365 licencer Til dig der allerede har Microsoft 365 licencer Click Here Click Here Overblik Priser

Slide

Slide Med Office 365 Backup er din cloud-data sikret

Har du ét eller flere Microsoft 365-produkter, bør du få Office 365 Backup.

Office 365 Backup sikrer alle dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, kontakter, osv. Alle filer du har gemt i skyen er sikkerhedskopieret, hvis nu uheldet er ude.

Slide Datatab sker også i skyen

Anvender du Microsoft Office 365, ligger din data i skyen. Men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan slettes. Datatab kan også ske i skyen – som regel på grund af menneskelige fejl.

Faktisk skyldes 75 % af datatab menneskelig sletning af indhold. Det kan være dig eller en kollega, der kommer til at slette et dokument, en mail eller en anden fil ved et uheld. Er data først slettet og væk i skyen, kan det være svært og dyrt at genskabe.

Slide Slip for besværet med Office 365 Backup-løsningen

Mister du Microsoft 365-data, risikerer du at miste adgang til forretningskritiske filer og data, som kan bremse arbejdsprocesser og i sidste ende give sure kunder og kollegaer.

Med Office 365 Backup får du sikkerhedskopier af al din cloud-data hver 4. time, så du aldrig behøver undvære vigtige mails, kalenderaftaler, filer fra OneDrive og SharePoint, og meget mere.

Office 365 Backup-løsningen sikrer med andre ord al din data i skyen, hvis uheldet skulle være ude. Og vi kan nemt genskabe data, som de var, og hvor de lå, så du undgår besværet.

Slide Dette får du med Office 365 Backup

Backup hver 4. time af alle dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, osv.

Mulighed for at få gendannet data, som de var, og hvor de lå

support, som hjælper med både opsætning og eventuel gendannelse
check check check

Slide Kom i kontakt med os

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine mål og derefter udvikle hele din forretningsplan. Egen succes ved hver tur. Afdæk og lever på muligheder, der skaber varig værdi
Sådan finder du os Aput:IT ApS
Paarnaqutit 9
3911 Sisimiut
CVR 12920423
Kontakt +299543700
mail@aputit.gl

Slide © Copyright 2020 by Aput:IT ApS FØLG OS Salgs-og leveringsbetingelser

Slide keyboard_arrow_up