Velkommen til Aputit, Vi leverer pålidelige hostingløsninger og IT Support

Man til Fre – 8:00 – 16:00
Lør til Søn – Lukket

Telefon Support
543700/543712

Den fødte cloud-tjeneste

Plan Og priser

Se mere om de foskellige pakker vi tilbyder

M 365 Business Basic

Til den enkelte virksomhed

Bedst til virksomheder, der har brug for professionel e-mail, lagring af skyfiler og online møder og chat. Desktopversioner af Office-apps som Excel, Word og PowerPoint er ikke inkluderet. For virksomheder med op til 300 ansatte.

Kun

DKK
65
.00

MDR

M 365 Business Standard

Til den enkelte virksomhed

Bedst til virksomheder, der har brug for Office-apps på tværs af enheder plus professionel e-mail, lagring af skyfiler og online møder og chat. For virksomheder med op til 300 ansatte.

Kun

DKK
120
.00

MDR

M 365 Business Premium

Til den enkelte virksomhed

Bedst til virksomheder, der har brug for alle de apps og tjenester, der er inkluderet i Business Standard plus avanceret cybertrusselsbeskyttelse og enhedsadministration. For virksomheder med op til 300 ansatte.

Kun

DKK
170
.00

MDR

Exchange Online (Plan 1)

Til den enkelte virksomhed

Meddelelses-, kalender- og e-mail-arkiveringsplan tilgængelig fra Outlook på pc’er, internettet og mobile enheder.

Kun

DKK
50
.00

MDR

Office 365 er en skybaseret tjeneste, der samler en række af nyttige programmer. For eksempel får du adgang til Office-pakken, der indeholder det velkendte Word, Excel og PowerPoint, og ikke mindst Outlook. Men Office 365 giver adgang til mange andre applikationer, der hjælper dig med dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere. Office 365 kan således ses som en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt. Med Office 365, får du automatiske opdateringer, og du skal derfor hverken bruge tid eller penge på at sikre dig, at du anvender de nyeste versioner af programmerne.