Er du træt af rod i dit IT ?
Så ring til Aput:IT

IT Support & Rådgivning

Behovet for support kan opstå når som helst, det ved vi og af samme grund kan du altid komme i kontakt med os. Rådgivning er en tillidssag, så dialogen skal startes der. Sammen kan vi finde den rigtige løsning.

Valg af IT løsning

Hvilke udfordringer står du overfor?

Vi hjælper dig med at fastlægge en sikkerhedspolitik. Lægge en katastrofeberedskabsplan. Samt sikre, at de rigtige partnere og produkter bliver sat sammen, så du investerer i et IT system, der tjener sig selv hjem igen.

Akut servernedbrud

Står du midt i et digitalt Watergate?

Vi kan have en server oppe at køre inden for en time. Genskabe alle mails inden for 12 timer. Sikre flytning af data typisk inden for 24 timer. Vi har ingen minimumstid, før vi rykker ud.

Fejlsøgning og reparation af software

Bruger I spildtid på virus i mailbakken. Digitale signaturer, der ikke virker. Printere, der melder fejl?

Vi giver personlig support over telefon –fra rådgivning til fjernstyring af PC, hvor vi overtager skærmen. Sammen tager vi et skøn på, om dét løser problemet- eller om vi skal komme på besøg.

Vedligeholdelse og videreudvikling af eksisterende it-løsning

Præcis som en bil, skal et IT system jævnligt på værksted og have foretaget de fornødne serviceeftersyn.

Der skal også ske en tilpasning og opsætning til interne og eksterne forandringer. Så sikrer du, at I hele tiden har de nyeste og sundeste sikkerhedsløsninger, som beskytter din virksomheds IT-miljø.

Snak med en af vores Konsulenter Allerede idag